Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » Алекс Сърчаджиева с театрални изяви под друг покрив

Алекс Сърчаджиева с театрални изяви под друг покрив

Със страхотно ново попълнение могат да се похвалят от Сатиричния театър. Напусналата Военния – Алекс Сърчаджиева ще продължи с театралните си изяви, но вече под покрива на Сатирата, пишат от Ploshtadslaveikov.

Преди малко повече от седмица Алекс съобщи на своите фенове във facebook, че категорично напуска Военния театър под претекст, че ролите които получава не задоволяват нейния потенциал:

„Вече не съм част от трупата на Военния театър! Напуснаааах! И сега се чувствам като преродена:). Свободата, Санчо, е на върха на копието!“, написа в страницата си Сърчаджиева.

Талантливата актриса се сбогува с Военния театър неудовлетворена, че ролите, които получава, не са предизвикателство за потенциала й. Причината за това е в ангажиментите й в телевизионните шоута „Биг Брадър“ и „Денсинг Старс“, твърдят от „Армията“. Режисьорите не са искали да я разпределят от притеснение, че ще отсъства от репетиции и представления. Налагало се е съставът да се съобразява с участията й в телевизията, дори да я сменят с други актриси, когато е имала живи предавания.

За щастие, Александра и занапред ще играе в театъра. Поканата за Сатирата тя е получила от директора на театъра Здравко Митков, в чийто клас актрисата е завършила НАТФИЗ.

Освен Сърчаджиева, от 1 септември в трупата на сатириците постъпва и Албена Павлова.

От категорията