Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Бритни Спиърс интимно

Бритни Спиърс интимно

Тя пее, танцува, а вече гордо се подписва и под собствена линия бельо. Бритни Спиърс представи новата си колекция The Intimate Britney Spears на 9 септември в Ню Йорк.

Събитието само по себе си може да се стори малко странно, особено на онези, които си спомнят думите на Бритни отпреди време, колко много мрази допира на бельо до кожата си. Още по-неочакван е изборът на място за представяне на колекцията – сградата на обществената библиотека в Ню Йорк, която е третата най-голяма библиотека в света.

Е, очевидно поп-принцесата е решила проблема си с носенето на бельо по-възможно най-добрия начин – като представи на света собствената си визия за това какво трябва да докосва най-интимните части от женското тяло.

Модели с безупречни фигури и цветя в косите се разходиха по подиума по време ревюто, представяйки на публиката сутиени за всеки вкус – от кройки с повдигащи чашки, до такива без банели, всички богато декорирани с дантела.
Нотка на ретро романтика пък се усещаше от бельото с жартиери, корсетите и ефирните нощници. 32-годишната певица изгря на събитието в ослепителен яркочервен гащеризон с дълбоко деколте.
По-късно тя изрази емоцията си от преживяното в Twitter, като не пропусна да благодари на многобройните си фенове. “Какво невероятно преживяване! Благодаря, Ню Йорк, за прекрасната публика!”, написа Бритни в социалната мрежа.

От категорията