Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ексклузивно: Кание Уест беше приет в болница

Ексклузивно: Кание Уест беше приет в болница

Кание Уест бе приет спешно в болница, часове преди концерта си в Мелбърн. Свидетели разказват, че певецът е бил пренесен на носилка в клиниката около 14 часа следобед местно време.

Жена на име Лорейн Кели, която е била в медицинския център по време на пристигането на Кание, споделя, че певецът е предизвикал голяма паника в болницата.

„Лицето му беше отчасти скрито и го придружаваха бодигардове.

Вкараха го през странична врата, заедно с личната му охрана. Всички се паникьосаха, лекарите изглеждаха доста притеснени. Лекарите се бояха да не получи епилептичен припадък или че може да е получил такъв. Настана голяма паника.“, разказва още тя.

Всички пациенти били моментално изведени от лекарските кабинети и посъветвани да стоят далеч от района, където Кание бил приет. Кели възмутено разказва, че охранителите му буквално са изхвърлили нея и дъщеря й от отделението и то, преди скенерът на детето й да е минал.

Въпреки това, източник от болницата твърди, че Кание Уест е бил само на рутинен преглед.

„Кание не е имал сериозен проблем. Той имаше мигрена и посети болницата просто като предпазна мярка.“, твърдят от там.

Свидетели обаче разказват, че рапърът притеснил сериозно съпругата си Ким Кардашиян, която го последвала незабавно в болницата. „Две коли с тъмни стъкла спряха пред болницата. От едната изнесоха Кание, а от другата слезе Ким очевидно силно паникьосана.“, разкриват очевидците.

Два часа по-късно двойката вече изглеждала доста добре, бързайки към хотела си. А Кание дори се съгласил да играе баскетболен мач пред медиите, за да покаже, че е окей.

 

Източник: Blife

От категорията