Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Бербатов разби Гришо в топ 4

Бербатов разби Гришо в топ 4

Трима спортисти и един певец са в топ 4 на най-популярните български личности в интернет.

Над 2 млн. души – не само българи, а и чужденци, са феновете на Димитър Бербатов във Фейсбук. Това е сборът на всички, харесали официалната му фен страница, която съществува от 2008 година насам.

Това прави нападателя на “Монако” най-популярната българска звезда в социалната мрежа. Данните са от класация на софтуера на социалната мрежа Fan Pages Analytics, който измерва броя на лайковете и показва кои са най-харесваните хора в интернет пространството.

Второто място от българска страна е пак за спортист – Григор Димитров. Тенисистът има над 526 000 последователи във Фейсбук, а броят на феновете му в мрежата нараства с всеки изминал ден. Само вчера към виртуалните почитатели на спортиста се присъединиха още над 1370 души.

С 240 000 фенове във Фейсбук Азис заема третото място в класацията. И той е сред активните в мрежата, поради което трупа нови и нови положителни палчета непрекъснато. Четвъртият най-харесван – Кубрат Пулев, не посещава често личния си профил, затова и се нарежда на последно място в топ 4.

Петкратната световна шампионка по борба Станка Златева изостава във виртуалната надпредара само с малко над 28 700 почитатели.

Най-популярната личност в целия свят е Майкъл Джексън. Въпреки че е покойник вече от 5 години, Краля на попа е харесван от над 78 662 823 души.

 

Източник: blife

 

От категорията