Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Брад и Анджи с нестандартен предбрачен договор

Брад и Анджи с нестандартен предбрачен договор

Общото състояние на двете звезди е около е около 425 млн. долара, като 240 принадлежат на актьора, а 185 на любимата му.

За разлика от повечето стандартни документи, защитаващи собствеността на съпрузите при развод, този има някои нетрадиционни клаузи. В случай, че Пит отиде при друга жена, попечителство за шестте им деца получава Анджи.

Освен това, ако се стигне до разтрогване на брака им, и двамата ще си тръгнат с парите, които са изкарали преди да се венчаят, а останалото, натрупано по време на съвместния им живот, ще отиде в специален фонд за децата им. Тези пари ще бъдат разделени по равно на шест части.

Звездите вече са готови и със своите завещания. Когато си отидат от този свят, част от средствата им ще бъдат дарени на сиропиталища във всяка страна, от която са осиновили дете. Джоли оставя и няколко милиона за борбата с рака. Самата тя претърпя двойна мастектомия през пролетта миналата година.

 

Източник: blife

От категорията