Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Рекордно скъп сезон на ВИП Брадър!

Рекордно скъп сезон на ВИП Брадър!

Рекордно скъп сезон на “ВИП Брадър” правят продуцентът Нико Тупарев и Нова телевизия, издават от екипа на риалити шоуто, което ще стартира на 15 септември. Близо 2 млн. лв. вече били похарчени за строежа на Къщата, където ще живеят звездите, обзавеждането и оборудването й, както и за хонорарите на известните, пише агенция ПИК.

Отделно за още толкова ще бъдат застраховани участниците, за да се гарантира сигурността им по време на престоя в предаването и мисиите.

Мярката се наложила заради зачестилите случаи на контузени випове в родни шоута и сега всички вече задължително имат високи премии в случай на някакъв инцидент.

Продуцентите на “ВИП Брадър” обаче са се погрижили добре и за собствената си сигурност и са вързали звездите със строги договори. Неустойките стигали почти сумата на застраховките на участниците, а освен това имало и солидни глоби в случай, че не спазват уговорките по контракта. Така било ясно отсега, че звездите няма да си позволяват волности като неспазване на сценария, зададен от Биг Брадър или пък предварително напускане на Къщата.

“Неустойките са жестоки, защото сезонът е много скъп и трябва да е сигурно, че няма да се провали. Ще се правят по 3 лайфа седмично, всеки ден късни версии, както и коментарно студио “Голямата уста” и организацията на всичко това е огромна. Продуцентите са заложили да имат много висок рейтинг и да разбият ефира и няма да допуснат гафове”, издават още от екипа на продукцията, наброяващ близо 300 души.

С голям размах е направена и Къщата, където звездите ще живеят близо 3 месеца. Тя е на площ от над 700 кв. м и като лукс е копие на пищните резиденции на Тодор Живков от времето на социализма – в бароков стил с тежки мокети и килими, скъпи картини и мебели. Затова и е струвала рекордно висока сума – близо 500 хил. лв.

Някои от участниците се пошегуваха, че е направена досущ като дома на Лили Иванова, но се оказа, че продуцентите копирали правителствени вили, а не столичното жилище на примата.

Единствената разлика е, че във “ВИП Брадър” всеки сантиметър от Къщата се покрива от модерни камери и свръхчувствителни микрофони, така че нищо не може да остане скрито за сценаристите и зрителите. В баните също има камери на огледалата, за разлика от миналия сезон.

“Сега участниците ще бъдат следени навсякъде, защото ще има и интрига, свързана с бившата Държавна сигурност, и няма да има място, където да могат да се скрият от “партията”. Затова ще има и милиция, и агенти на ДС сред участниците, за да се следи за спазването на строгите правила по подобие на социализма у нас”, обясняват хора от предаването.

Всъщност най-ниските разходи на продуцентите са били хонорарите на звездите. Дори най-известните сред тях не получили оферта за над 100 бона за трите месеца, които трябва да изкарат в Къщата. Масово участниците, които щели да влязат, кимнали на 20-25 хил. лв., заради което истинските звезди в Къщата този сезон се броят на пръсти.

Сред тях са Татяна Лолова, Данчето Христова и Евгени Минчев, които обрали най-високите хонорари. 100 бона за звездата на Сатирата и по 80 хил. лв. за певицата и светския хроникьор. И тази сума според телевизионери е доста ниска и показва, че страната е в яка криза, защото допреди 2-3 години за подобна сума било абсурдно да се напазарува популярна личност. Сега обаче актуални лица като Кали, Иво Аръков и Камелия Тодорова влизат в шоуто срещу едва 40 бона за два месеца, а богаташката щерка Ели Гигова „струвала” дори по-евтино – 25 хил. лв. За толкова се договорили и Ваня Щерева, Албена Вулева и Влади Въргала.

Най-малко пък излезли Ива Екимова, Елена Кучкова и Емил Велев-Кокала – само по 18 бона, разкриват още запознати с преговорите в шоуто. Отделно в предаването ще влизат и гост-звезди като Васил Найденов и дует “Ритон”, които ще изкарват по няколко дни там срещу сума от рода на 15-20 хил. лв.

За световноизвестна личност продуцентите също се отказали да плащат. Те преценили, че сумите от 300 бона, които платиха за няколко дни на Парис Хилтън и Памела Андерсън в предишните сезони, не се възвърнали по никакъв начин.

Вместо това щели да заложат на сочни интриги, които да се разиграват между нашите звезди.

Едната линия щяла да е скандал между Данчето Христова, Евгени Минчев и госта Васко Кеца.

Караници щели да се предизвикат и между Камелия Тодорова, която ненавиждала чалгата, и фолкпевицата Кали. Любовните драми също нямало да отсъстват и интрига щяла да се направи около Ели Гигова и актьора Иво Аръков, които пък са гласени за финалисти и дори победители.

Според слуховете в шоуто богатата наследница на оръжейния бос Николай Гигов не е влязла на късмет в риалитито. Жадната за слава Ели била сигурна победителка и вече си купила първото място. Аръков пък бил любимец на продуцентите и отсега спрягали афера между тях, тъй като той вече заявил, че има симпатии към Ели.

В момента Аръков е сред най-одумваните родни ергени, след като скъса с Мика Стоичкова, след това бе пребит, а после забъркан в афера с колежката си Елен Колева, заради което пък тя бе зарязана от милионера Александър Найденов.

Битието на звездите също ще провокира немалко скандали. Въпреки че Къщата им е луксозна, условията в нея нямало да са все такива. Предвиждали се режим на тока и водата, физзарядки, както и доста ограничена храна. Запасите на виповете нямало да са като в склад на УБО, а като в работническа столова с много ограничени продукти за хапване.

За капак издънилите се в мисиите звезди ще бъдат наказвани досущ като в соца – в трудов лагер, където условията били повече от мизерни. За целта до основната Къща в Нови хан е изградена и още една, която е с доста по-скромен облик.

 

Източник: lifestyle.bg

От категорията