Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Крисия заряза училището

Крисия заряза училището

Крисия Тодорова окончателно заряза училището заради музикалната си кариера , пише в. Ретро.  Детето-чудо от Разград, както бе наречена малката певица след като покори цяла България с изявите си в „Шоуто на Слави” преди близо година, вече е истинска звезда от национален мащаб и няма време за школото.

Малката любимка на Трифонов и екипа му има по няколко участия всяка седмица и не се задържа в родния град, където е и училището й.

Освен в предаването на Дългия, тя се изявява по детски певчески конкурси, благотворителни изяви, общински и фирмени празненства и какво ли още не.

Решението да пропусне първия срок и да не влиза в клас, а да изкара приравнителни изпити в края на януари, било взето от родителите на малката певица. Те преценили, че няма как да се справят с постоянните пътувания, ако трябва да я разкарват постоянно из страната и да я връщат в Разград за училище. Освен това до 20 ноември тя трябвало да е в София и така и без друго не можела да стартира нормално учебната година.

Крисия още от края на август пристигнала в столицата с майка си и била настанена както и преди в един от апартаментите, които притежава продуцентската фирма на Слави. Двете щели да живеят там чак до средата на октомври, когато заминават за детската „Евровизия” в Малта. Дотогава детето-чудо имало всекидневни ангажименти в София, уредени от покровителя й Трифонов.

Дългия изцяло се е заел с подготовката на Крисия за представянето й на европейския песенен конкурс и в типичния си стил бил строг и взискателен, заради което малката звезда се трудела от сутрин до вечер да усъвършенства пеенето си и да не разочарова водещия. Слави лично й уредил и плащал уроци при вокална педагожка в Консерваторията, а останалото време тя прекарвала с музикантите му от „Ку-ку бенд”. Начело с Евгени Димитров-Маестрото, те били натоварени със задачата на измисля 4 чисто нови и хитови песни, с които Крисия да се представи на детската „Евровизия”. От тях Слави, както и екипът на БНТ, които са продуценти на конкурса у нас, щели да изберат с коя да се представи в Малта детето-чудо на 15 ноемврия.

„Слави е решен да покаже, че с труд и професионално отношение България може да спечели дори „Евровизия”. Убеден е, че Крисия има потенциал да се класира на призови места и затова влага цялата си енергия в този проект, въпреки че не печели нищо, а точно обратното. На него тази изява ще му струва повече от 30 хил. лв.”, обясняват от екипа на Дългия.

Освен издръжката на малката звезда и майка й в столицата, той плащал уроците й по пеене, извънредната работа на екипа си по песните й, както и сценичното й представяне на конкурса. Дългия натоварил хората си от шоуто да измислят сценографията на разградчанката и бил готов дори да изпрати част балет „Магаданс” с нея в Малта. Той покривал и тоалетите й, които вече били почти ушити. Пак Слави уредил заедно с Крисия на сцената на конкурса да излязат и близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови от Шумен, които свирят на пиано и са сочени за виртуози в своята възраст и е акомпанират на живо на малката звезда.

„Организацията е по-сериозна от тази, която се правеше в последните години за голямата „Евровизия” и за пръв път ще имаме зашеметяващо представяне”, издават в аванс от екипа на Дългия.

България ще участва за четвърти път в паневропейската музикална надпревара за деца. Предишните ни опити бяха през 2007 г. с песента на „Бон-Бон” – „Бонбо-ландия”, 2008-а с „Една мечта” на Кръстияна Кръстева и „Супергерой” в изпълнение на Иван Иванов през 2011, но никой от тях не грабна голямата награда.

 

Източник: lifestyle.ibox

От категорията