Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Юксел Кадриев и Венелин Петков в люта битка

Юксел Кадриев и Венелин Петков в люта битка

Юксел Кадриев и Венелин Петков водят тиха война от няколко години. Враждата им датира от началото на тяхното запознанство. Назначението на Юксел Кадриев като новинар в бТВ стана причината за недоволството на Венелин Петков, който по онова време също се изявяваше като тв водещ на новите.

Бившият на Гена Трайкова не могъл да преглътне факта, че той и колегата му, който е просто говорител в бТВ, ще получават една и съща заплата.

Напрежението между двамата ескалира още повече в последните месеци, откакто Венелин Петков стана шеф на новините. Двамата вече дори не се поздравяват, когато се засекат в коридорите на бТВ. Юксел Кадриев не е бил сред поканените на партито по случай рождения ден на Венелин Петков, което се състоя в заведение в близост до офисите на телевизията.

Юксел Кадриев се дразни от високомерието на колегата и факта, че постоянно изтъква, че е завършил журналистика и английска филология. И докато самочувствието на Венелин Петков е наистина оправдано и той гради кариера, благодарение на уменията си, то Юксел Кадриев няма шанс за израстване в професията.

Единственото, което скандалният новинар прави напоследък е да влиза редовно в рубриките на „Господари на ефира“, което допълнително изнервя шефа му. Венелин Петков побеснявал след всеки гаф на Юксел Кадриев, което допълнително нажежава напрегната обстановка в нюзрума, пише Хот арена.

 

Източник: razkritia

От категорията