Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Слави Трифонов заряза Мартина

Слави Трифонов заряза Мартина

Слави Трифонов и балерината Мартина вече не са заедно. Въпреки твърденията, че двамата живеят заедно отдавна и дори скоро ще се преместят в новия им дом, оказва се, че през последните няколко месеца са прекарали заедно едва две седмици. През това време Дългия и Мартина били на почивка, след което всеки се прибрал у дома. Слави Трифонов прекарал по голямата част от лятото в процедури за рехабилитация, но Мартина не е била с него.

Хора от екипа му споделиха пред журналисти на „България днес“, че по време на снимките на „Гласът на България“ Слави Трифонов не се сдържал и показал гнева си към Мартина. Дългия се разкрещял на балерината, обръщайки се към нея с думите, че времето й вече е отдавна е изтекло. Колегите му разказват, че за пръв път го виждат да се държи по такъв начин с Мартина.

От самото начало на връзката си с Мартина, Слави Трифонов изпитвал сигурност и спокойствие и никога не изпускал нервите си в нейно присъствие.

„Очевидно двамата вече не са заедно“, коментират подчинени на шоумена.

През последните месеци Слави Трифонов дори е бил забелязан на няколко пъти от папараци да се разхожда сам. Запознати коментират, че от месеци не са виждали Мартина да се качва в колата на Слави Трифонов. Вероятно слуховете за раздялата им ще се окажат истина, пише Хот арена.

 

Източник: razkritia

От категорията