Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » “Господари на ефира” стартира с разбиващ резултат

“Господари на ефира” стартира с разбиващ резултат

Още в самото начало на 12-ия си сезон, „Господари на ефира“ отбеляза безапелационна зрителска гледаемост в часовия си слот от 23:00 до 23:30 ч.

Според данните на независимата международна пийпълметрична агенция Nielsen Mediaresearch, във вторник шоуто е било гледано от 30,49 %, а в сряда от 27,11% от зрителите в активна възраст 18-49 години.

В същия слот, втората конкурентна телевизия е постигнала 15,85% във вторник и 17,81% в сряда.

Освен забавните материали в предаването, огромен интерес предизвика и поредицата от репортажи за тариката, който предлага работа на момичета, но срещу секс.

В сряда вечер видяхме и последната част от разследването, завършило с изобличаването на виновника пред камерата на Господарите и пълните самопризнания за долната му дейност.

Още тази вечер ще видим и първото за сезона издание на станалата любима рубрика Пополина Вокс.

В него, общителната репортерка ще отрази настроенията около Паметника на съветската армия на 9-ти септември тази година.

Там Пополина се срещна и с Михаил Миков, когото разпита по актуални теми, една от които именно тази паметна дата в българската история, останала противоречива и до ден днешен.

 

Източник: vesti

От категорията