Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Деси Банова лъсна в скандална афера

Деси Банова лъсна в скандална афера

Деси Банова лъсна в поредния скандал. Красивата синоптничка скандализира с новата си връзка. По време на конференция, която се състоя в Ню Йорк, Деси Банова изневерила на дългогодишния си партньор. Блондинката живее от няколко години на семейни начала с финансиста Явор Грахов.

Двамата имат дете, което отглеждат заедно.

Блондинката изневерила на приятеля си с млад американец, с който се запознала по време на конференцията, научи „Всеки ден“. Аферата между двамата била мимолетна и продължила, само докато Деси Банова била в САЩ. Синоптичката от Нова тв осъзнала, че не си струва да проваля връзката си заради мимолетен флирт.

Веднага след като се прибрала в България, Деси Банова прекъснала всякаква връзка с младия американец, с когото изживяла незабравими мигове по време на командировката си.

Наскоро красивата синоптичка направи скандално признание. Деси Банова разкри, че преди години е имала интимни отношения с Димитър Бербатов. Тя заяви, че всичко това е останало в миналото и няма право да го коментира, тъй като коректно спрямо Бербатов и техните половинки да коментира връзката си с него.

Блондинката, която е собственик на агенция за сватбени тържества сподели, че не иска да става булка. Според Деси Банова подписът няма никакво значение в отношенията между двама души.

 

Източник: Razkritia

От категорията