Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Нели Атанасова: Наско Месечков изпорти сватбата ни!

Нели Атанасова: Наско Месечков изпорти сватбата ни!

Миналата седмица Нели Атанасова и Александър Сано вдигнаха тайна романтична, морска сватба. Двамата се взеха официално на плажа в „Оазис” в тесен кръг и без никакви медии. Тайната венчавка разкри партньорът на Нели от „Денсинг старс” Атанас Месечков, който публикува снимки в профила си във фейсбук.

„Явно скоро ще дойде и моят ред”, пише танцьорът под една от снимките, на която стиска жартиера на булката.

Сред гостите на сватбата били още колегите на Нели от „ВИП новините” Мон Дьо и Ива Софиянска, за която пък стана ясно, че е отишла в „Оазис” директно от сватбата на сестра си Елена, която също се венча на плажа, но на „Градина”, само ден по-рано. До решението се стигнало след натиск от дъщеря им Ава. “Когато тя ме попита: “Кога ще се ожениш за мама?”, се развълнувах много и реших, че това наистина трябва да стане”, сподели преди време Сано.

Освен за дъщеря си Ава двамата с Нели се грижат и за сина й Иво – от предишната връзка с Иво Карамански. Младежът вече е прибавил към фамилията си с тиренце и „Сано”.


- Нели, поздравления за сватбата! Видяхме няколко снимки от събитието.

– Благодаря ви, но какви снимки? Аз не съм пускала абсолютно никакви снимки! Дори не съм говорила до момента с никого умишлено.

- Снимките са от профила на Атанас Месечков във фейсбук…
– …на които присъства основно той. И да, има една-единствена снимка, на която присъстват и лицата ни. Другата снимка е с

моя жартиер, който той успя да хване…

- Да разбирам, че не сте искала никакви снимки от сватбата да достигат до медиите, до публичното пространство? Обидени ли сте на Атанас Месечков?
– Обадете му се лично на него и го попитайте защо го е направил, аз не мога да отговоря… Това си е била негова идея, негово желание и явно неговия начин, по който разбира нещата. Не съм обидена на никого, напротив, чувствам се безкрайно щастлива.

- Защо избрахте сватбата да бъде тайна и в тесен кръг? Вероятно ви е омръзнало от целия този шум, внимание, обективи?…
– Всъщност сватбата не беше тайна за никого от нас, защото ние много отдавна говорехме по темата. Беше с близки хора и сме решили категорично да не споделяме с хора, които не познаваме и които не искаме да занимаваме с нашия личен живот. По тази причина нито сме публикували снимки от сватбата, нито сме се появявали в предавания, не сме давали и интервюта. Нямам притеснения от медиите, но това е прекалено лично и бихме искали да си остане такова.

- Всъщност помня, че в едно интервю отпреди няколко месеца споделяте с усмивка: „Докато медиите ни разделят, със Санди мислим за сватба!”
– Така е, да… Но медиите в България правят, каквото си поискат, така или иначе. Но се надявам това да не продължи дълго още във времето. Никой не може да разполага с живота на хората и да си прави каквото си пожелае. Но ние това за сватбата наистина не сме го крили от никого. Моят вече настоящ, официално законен съпруг на няколко пъти го обяви в различни предавания, откакто излезе от „Къртицата”…

- Да, може би най-емоционално бе признанието му в шоуто „Денсинг старс”, в което вие участвахте с Атанас Месечков…
– Да, именно, и това наистина не е било тайна за никого. Не виждам защо да го крием.
 

Анелия ПОПОВА/ Blitz

От категорията