Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Милена Славова нахлу с кола в Борисовата градина

Милена Славова нахлу с кола в Борисовата градина

Милена Славова е поредната популярна персона у нас, която бе уловена от папараци да нарушава законите за движение по пътищата. След като вчера спипахме Калин Врачански да яха мотора си по тротоара, днес заснехме рокаджийката да шофира по алеите на Борисовата градина. Певицата никак не се впечатли от знака, че влизането в парка е абсолютно забранено за моторни превозни средства, и нахлу точно срещу него в тясна алейка.

Минута по-късно обаче бе нападната за наглостта си от няколко майки, потресени, че трябва да влязат с бебешките колички в тревата, за да избегнат удар от пежото й.

Те дори започнаха да хвърлят камъни по колата на Милена, но певицата вече бе отпрашила и не се впечатли от възмущението им.

„Как е възможно точно известните да не спазват никакви закони?! А тая е майка и трябва да има поне малко акъл”, хулеха червенокосата рокаджийка всички минувачи.

След проверка бе потвърдено, че певицата ще изнася концерт в Борисовата градина и за това й се налага да ходи там. А оправданието, че влиза по алеите с колата си, според колегите й било в здравословни проблеми. Тъй като е с доста наднормени килограми, тя трудно се придвижвала на дълги разстояния, шушукат в музикалния бранш.

1

Милена влиза невъзмутимо в парка с пежото си с десен волан

Рокаджийката кара по тесните алеи, въпреки че е забранено за коли

Певицата се придвижвала трудно заради пълнотата си

Славова организира концерт в парка

 

Източник: pik

От категорията