Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Джъстин Бийбър посещава психотерапевт

Джъстин Бийбър посещава психотерапевт

Канадският тийн идол Джъстин Бийбър посещава терапевт, който му помага да контролира буйното си поведение, довело до поредица от проблеми със закона, пише в. “Дейли стар”.

20-годишният изпълнител се е възползвал от популярността си, за да се вреди сред клиентите на известния лосанджелиски терапевт Джон Кениън, за когото обикновено се чака три години.
За услугите на специалисти Джъстин Бийбър плаща близо 1000 долара на час.

“Когато е възможно, Кениън лично консултира Джъстин, а когато няма възможност за среща, разговарят по Скайп. Понякога двамата се срещат повече от един път дневно. Графикът на терапевта е запълнен за години напред и обикновено не приема нови клиенти, но Бийбър използва името си, за да си осигури услугите му”, разкрива за в. “Дейли стар” неназован източник.

Говори се, че майката на тийн идола, 39-годишната Пати Малет, го е подтикнала да потърси специализирана помощ, притеснена от зачестилите му скандални прояви и проблеми със закона

 

Източник: btvnews

От категорията