Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Рапърът Кристо заведе гаджето си на училище

Рапърът Кристо заведе гаджето си на училище

Рапърът Кристо отиде с приятелката си Кристин на първия учебен ден. Разликата помежду им е 14 години. Сега Кристин ще бъде в 11 клас. Тя учи в Търговско-банковата гимназия и веднага след тържеството двамата се отбиха в сутрешния блок “Преди обед”, където довериха как са се запознали.

Оказа се, че Кристин добавила рапъра в социалната мрежа. “Харесвам песните му, но не съм му била фенка”, казва тя.

После се видели за първи път в градинката пред НДК.” Като я видях ми гръмна главата. Харесва ми, че има излъчване. Одухотворена е”, хвали гаджето си Кристо.

Двамата вече 4 месеца са заедно и всеки месец празнуват на датата, от която е стартирала връзката им, като си правят нестандартни изненади. Една от тях е заря. “Подарих й заря”, каза гордо рапърът.

Кристо и Кристин споделиха, че се целунали за първи път на петата среща. Блондинката вече е запознала приятеля си със своите родители. Всъщност майката на Кристин е подгласничка на “Мис България”, в годината, когато Жени Калканджиева грабна короната.

От категорията