Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » 16-годишната дъщеря на Майкъл Джексън е бременна

16-годишната дъщеря на Майкъл Джексън е бременна

Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, е бременна, това твърдят западни медии. Тя била засечена на вечеря в ресторант с мистериозен млад мъж. Вместо да си каже наздраве с вино, Парис пила само чаша вода, а според неназован източник било очевидно, че е с наедряло коремче.

Eдна от последните й публикации в социалната мрежа е нейна снимка с малчугани.

Текстът към фотоса гласи: “Децата са нашето бъдеще”. Това поражда още по-силни съмнения, че тийнейджърката може да е решила да стане майка въпреки крехката си възраст.

Източник: сн. Facebook Красивата наследница на Джако е едва на 16 години, но има проблемно детство. Миналата година тя направи опит за самоубийство и беше изпратена в рехабилитационен център.

Парис преживя най-тежко смъртта на баща си, който почина преди пет години. Тя е най-голямото дете на Краля на попа.

 

Баба й Катрин се видяла в чудо с непокорната си внучка. С надеждата да я вкарат в правия път, дъщерята на Майкъл била изпратена в пансион в щата Юта. Там лекували депресията й с терапия, която включвала езда и грижа за животните в конюшната.

Парис вече има по-здрав вид и често може да бъде видяна в компанията на братята си Принс Майкъл II и Бланкет, както и с децата на един от племенниците на Майкъл Джексън – TJ. Започнала е отново да се разбира с баба си, както и с майка си Деби Роу, която обаче няма родителски права.

От категорията