Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Бъдещата г-жа Шийн отказа предбрачен договор

Бъдещата г-жа Шийн отказа предбрачен договор

„Чарли даде на Брет договор, според който тя е задължена да не издава какво се случва с живота му и подлежи на санкции, ако проговори. Документите чакат подписа ѝ от месеци. Адвокатите му са притеснени, че двамата няма да стигнат до сватба и при една раздяла, ако тя проговори, ще се изсипе истински ад върху главата на актьора. Двамата са постоянно заедно през последната година и тя има какво да разкаже”, пише RadarOnline.

Причината капризната Роси да се дърпа за подпис е, че тя се чувствала обидена.

„Брет се възмути, че Чарли я кара да подпише подобни документи, защото приема това като липса на доверие. Тя е обидена и дори поиска от него да уволни адвокатите си”, добави информаторът.

Това не е първият път, в който порно звездата показва рогата си. По-рано тя забрани на Шийн да купонясва и дори искаше той да спре да се вижда с приятелите си.Близки до комедийния актьор споделиха, че тя се е впила като пиявица в него и диктува целия му живот. Роси постоянно имала някакви претенции и настоявала Чарли да си купи мъжки годежен пръстен. Хитрушата дори се представяла с фамилията му, макар все още да не са женени.

 

Източник: blife

 

От категорията