Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Иван Ласкин има проблеми със зрението

Иван Ласкин има проблеми със зрението

Актьорът се оглеждал за нови очила в столичен мол. Близки до Ласкин твърдят, че проблемите му с очите са заради прекомерната употреба на алкохол, която допълнително увеличавала размера на диоптрите.

Ласкин имал и повишено очно налягане, диагностицирано във Военномедицинската академия още преди години. На всичкото отгоре актьорът рядко ходел на прегледи, което допълнително влошава състоянието му.

Последните очила, които си купил, били с три диоптъра. Освен това имал и астигматизъм. Заради публичните си изяви и участия в различни шоупрограми пък редовно свалял цайсите. Това водело до непоправими увреждания на очния нерв, принуден да се нагласява между естествените зрителни способности на актьора и подпомагането им с увеличителните стъкла. Още по-зле на зрението му действало пиенето. Ласкин е известен любител на алкохол и често злоупотребява с бира, вино и концентрати.

 

Източник: blife

 

 

От категорията