Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Деветима – половината съквартиранти, влизат във “ВИП Брадър” довечера, останалите – утре

Деветима – половината съквартиранти, влизат във “ВИП Брадър” довечера, останалите – утре

Осемнайсет са популярните личности, които ще живеят заедно в най-луксозната къща, строена досега за “ВИП Брадър”, съобщиха от Нова тв.

Обзавеждането е в стил барок, а цветовете са изцяло в червено, кралско синьо и златисто. В хола има билярдна маса, чийто плот също е в основния цвят на къщата – червен.

Трапезарията обичайно е мястото, в което участниците водят най-интересните разговори.

Затова дизайнерите я правят толкова уютна – масата е дълга и тясна, а столовете са покрити с кафява кожена дамаска. По традиция има басейн и помещение с фитнес уреди.

Вчера къщата бе заета – от майстори, които трябваше да я подготвят за обитателите ѝ.

Дотогава всички участници изчакват в хотел, в който продуцентите ги настаниха вчера сутринта. Оттогава те са без телефони и нямат връзка с близките си хора.

Трапезарията в луксозната къща е много просторна – около масата обаче има поставени само 14 стола, а участниците са 18.

Деветима ще влязат във “ВИП Брадър” довечера. Тогава реално започва и истинското им участие в шоуто. Останалите девет съквартиранта ще се присъединят към другите във вторник, казаха от Нова тв. Малко преди старта на шоуто категорично е ясно, че Йорданка Христова и Евгени Минчев ще участват. Говори се, че Евгения Калканджиева – шефката на агенция “Визаж”, се е съгласила да влезе във “ВИП Брадър”. Много е вероятно с нея да бъде и съпругът ѝ Стефан Манов-Тачо. Договор е подписал и Цветелин Маринов-Цуни – стана популярен с връзката си с певицата Преслава.

Първият епизод на “ВИП Брадър” Нова тв ще излъчи на живо довечера от 20 ч.

Източник: 24chasa

 

От категорията