Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Интрига на старта на “Сървайвър”: Участник внезапно разбра, че и жена му е там

Интрига на старта на “Сървайвър”: Участник внезапно разбра, че и жена му е там

Диана Агонцева, участничка в първото издание на “Сървайвър”, бе голямата изненада на старта на състезанието на остров Кох Дамлей в индийския океан. При представянето на участниците бившият сумист и застраховател от смутните времена Антон Агонцев получи сюрприз – откъм морето пристигна жена му. Участникът се вцепени при идването на съпругата му, която се хвърли на врата му, а по-късно призна, че идването й е объркало стратегията му, тъй както той вече си е изградил методика за участие “сингъл”.

Агонцев дори видял неодобрителните погледи на други участнички, недоволни от влизането на Диана Агонцева.

“Сега нещата се объркаха. Видях неодобрителните погледи на Ива Пранджева и Янита”, каза Агонцев, а самата Ива призна, че двамата са по-голяма сила, което е заплаха за останалите.

Отборите се разделиха на “Наги” и “Гаруда”. Единият от тях е съставен от ветерани – участници в предходни издания. 22-мата сървайвъри са на остров с 14 вида змии, сред които кралска и плюеща кобра. Новият сезон стартира тази вечер по bTV. Водещият Владо Карамазов предупреди, че има и 23-и участник, за който никой не подозира.

 

Източник: blitz

От категорията