Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Политбюро се завърна във “ВИП брадър”

Политбюро се завърна във “ВИП брадър”

За интрига и първа мисия в новия „ВИП брадър” се оказа, че са достатъчни и само двама участници. Още влезели-невлезли в къщата, Йорданка Христова и лорд Евгени Минчев получиха първата си мисия. Разбира се, тя е интригантска, тайна и се очаква да навлече гнева на останалите съквартиранти върху звездната двойка.Двамата бяха смаяни от вестта, че са „Политбюро на „ВИП брадър”.

Това означава, че те ще се радват на редица привиегии, сред които тоалетна и баня само за тях двамата. В замяна на това, те трябва да направят сложен избор.

За всеки останал участник те трябва тайно да определят къде да живее в следващите месеци. Изборът е между луксозната къща, обзаведена доста барокова и мизерното трудово-възпитателно общежитие – помещение със стари мебели, буркани с туршия и колички строителни материали.

Йорданка Христова доста се сконфузи от тази задача. „Ти вече си Цола Драгойчева”, опита се да я предразположи паркетният лъв. Участник номер три – певицата Кали, те решиха благосклонно да приютят при себе си.

 

Източник: Blitz

От категорията