Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Албена Вулева пред “ВИП Брадър”: Да ми бъде запушена устата е невъзможно

Албена Вулева пред “ВИП Брадър”: Да ми бъде запушена устата е невъзможно

Хората ме свързват със „Сигнално жълто” и със скандала. Никога обаче не съм търсила нещо специално, за да направя скандал. Истината трябва да се казва на всяка цена, а това че някой го възприема за скандално и лошо, според мен е неправилно разчитане на казаното”, казва за себе си тв водещата Албена Вулева и допълва убедено.

„Да ми бъде запушена устата е абсолютно невъзможно, много пъти са се опитвали, но аз съм като питбул – като захапя и не пускам.

За решението си да влезе във ВИП Брадър Албена Вулева признава, че не го прави толкова по свое желание, колкото за да угоди на близките си, които са я посъветвали да влезе в Къщата.

„Никога не съм била принцеса. Има едни стереотипи, които се слагат – „на нея й се случват нещата лесно, защото тя е дъщерята на Николай Гигов”. Но не, не е така! Много често ми се е налагало да полагам много по-големи усилия да докажа нещо, защото хората тръгват с нагласата за разглезената щерка, каквато аз със сигурност не съм”, разказа за себе си Ели Гигова.

Тя няма самолет, смята, че публичността пречи на личните отношения, в момента няма приятел до себе си и няма еталон за мъж.

„Не съм спала до сега с 16 души в една стая. Не знам какво ме очаква, само се надявам да е приятно”, коментира Ели Гигова малко преди да влезе в Къщата на ВИП Брадър.

От категорията