Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Всички участници в новия “Сървайвър” гледат заедно старта му по Би Ти Ви

Всички участници в новия “Сървайвър” гледат заедно старта му по Би Ти Ви

Участници, продуценти, сценаристи, режисьори – всички, които в началото на годината заминаха за Камбоджа да правят нов сезон на “Сървайвър”, днес отново ще се съберат заедно. Ще го направят, за да изгледат старта на едно от най-гледаните тв предавания. След петгодишна пауза Би Ти Ви и продуцентската къща “Дрийм тийм” на Евтим Милошев и Любо Нейков решиха да направят пети сезон.

Още в първия му епизод започват и надпреварите между двайсет и двамата участници.

Както винаги досега, те ще бъдат разпределени поравно в две племена – Нага и Гаруда, както се казват митичните кхмерски богове и изконни врагове. В единия отбор ще са хора от предишни сезони на шоуто, които сега търсят своя реванш. А в другия са само почитатели на играта.

Всеки от тях ще се представи на зрителите, а малко след това ще се бори за победа в изпитанията. Още в първата игра ще се тества отборният дух на участниците. Племената ще трябва да избират каква да бъде наградата им – тотем за личен имунитет или провизии. Те се намират на изключително красивия остров Ко Ранг.

В същото време, без нито един от тях да подозира, на друго място – на остров Кох Танлей, е още един човек. Това е 23-ият участник в “Сървайвър”.

За него, а и за останалите 22-ма подробности ще разказва Христина Апостолова. Актрисата и продуцент на игрите в “Сървайвър” ще бъде лице на специалното студио. Водещ на шоуто в Камбоджа ще е Владо Карамазов. Победителят ще получи наградата от 100 000 лв.

 

Източник: 24chasa

От категорията