Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ето какво каза Злати по адрес на Аръков

Ето какво каза Злати по адрес на Аръков

Точно в 8 часа тази сутрин съквартирантите бяха събудени в къщата на “ВИП брадър”. Те обаче не демонстрираха желание да се вдигнат от леглата и им бяха необходими повече от десет минути, за да се разсънят. Това се видя от директно включване рано тази сутрин по Нова телевизия.

Започнаха и първите одумвания на влезлите в къщата.

„Евгени Минчев намекна, че Иво Аръков има по-скоро други наклонности, не точно към жени, а към мъже”, каза в коментар за един от съквартирантите Златка Димитрова, известна и като Черната Златка. Тя е първата поканена да каже мнението си, тъй като е сред редовните участници в риалити шоуто, където “блесна” с познанията си по география.

Предстои да влязат още няколко човека, това ще е изненада. Единственото, което стана ясно е, че има участници с подписани договори, но кой ще бъде вкаран в Къщата, ще бъде решено допълнително. Това съобщи продуцентът Нико Тупарев. Той отказа да назове имена, но обеща това да са интересни личности. Първото, което стана ясно е, че отделените в ТВУ-то вече ще са в работни гащеризони, оставен им е само един кат дрехи от техните.

Няма да има голяма чуждестранна звезда в шоуто, потвърди продуцентът. Той каза, че е имало две възможности да бъде поканен такава персона, но до договор не се е стигнало. Но евентуалната поява на Мика Стоичкова във “ВИП брадър” не беше изключена, априори.

 

Източник: 24chasa

От категорията