Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Елена Кучкова: “Във VIP Brother само пенсионери, гейове и бабички”

Елена Кучкова: “Във VIP Brother само пенсионери, гейове и бабички”

В Образцовия дом на “ВИП Брадър” прага прекрачиха манекенки, певици, модели и просто красавици.

Една от атрактивните участнички в новия сезон е настоящата плеймейтка Елена Кучкова. Блондинката успя да предизвика интерес с изказването си с визитката.

На въпрос кого ще съблазнява в Къщата, Кучкова първично отговори: “Е, кого да съблазнявам, вие сте събрали вътре само пенсионери, гейове и бабички”, каза чистосърдечно тя.

Заради това си изказване Домсъвета – Данчето Христова и Евгени Минчев, я изпратиха в трудово-поправителен лагер, където да прави компания на Албена Вулева, Иво Аръков, Ива Екимова, Камелия Воче, Ели Гигова, Жени Калканджиева и Тачо.

Останалите съквартиранти бяха пратени от Домсъвета в луксозна къща с всички удобства. Там се настаниха Кали, Камелия Тодорова, Атанас Месечков, Тити Папазов.

В Домсъвета са Данчето Христова и Евгени Минчев, който получиха привилегията от Биг Брадър да спят в самостоятелна стая, отделно от другите. Това със сигурност ще предизвика раздразнение у останалите съквартиранти.

Тази вечер в Къщата се очаква да влязат още няколко нови участника. Освен това в лайфа ще бъдат представени и коментаторите на шоуто – Венета Райкова, Антония Петрова, Магърдич Халваджиян и  Александър Найденов – Майонезата.

 

Източник: lifestyle

От категорията