Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Новата ретро визия на Бионсе

Новата ретро визия на Бионсе

Вчера ви показахме новата прическа на Бионсе, която не се прие много позитивно от вас, а и честно да си признаем нас също не ни очарова особено. Перука или не, Бионсе изглеждаше щастлива, придружена от Джей Зи, който най-вероятно одобрява новата промяна у съпругата си. Бионсе се наслаждава на новата прическа и веднага побърза да промени и цялостната си визия, която имаше лек ретро полъх:

21

В последно време певицата експериментира с различни стилове, прически и визии, които не се одобряват от нейните фенове. Според тях Бионсе трябва да се върне към елегантните, секси рокли и нежните цветове за светски събития или към по-небрежните тоалети за ежедневието.

21

Тоалетът, на който се бе спряла майката на Блу Айви по време на посещението на семейството в Лондон, бе всичко друго, но не и семпло! Бионсе бе заложила на черно-бял аутфит, състящ се от миди пола на черно-бели точки (пола с дължина до или около коляното), блуза с интересен принт, интересни обувки с остър връх и черно кожено яке. Червило в тъмен нюанс и слънечи очила допълваха мистериозната й осанка. Какво ще кажете за ретро визията на Бионсе?

22

22

 

Източник: hotnews

От категорията