Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Едно екстремно модно ревю

Едно екстремно модно ревю

Виетнамската модистка Джесика Мин Ан ще направи ревю на Айфеловата кула на 31 октомври. Това ще е нейното осмо дефиле на най-високо ниво.

Младата бизнес дама и манекенка се прочу по света с височинните си модни прояви. Досега тя е представяла колекции на Тауър бридж, в топлата връзка между двете кули на “Петронас” в Куала Лумпур, Малайзия, на платформа, издигната на 1450 м над Големия каньон в Колорадо, в Ню Йорк.

В Париж гастролира за трети път, като предишните си дефилета пусна на баржи по Сена.

2

Джесика направи пробната модна сесия за новото си ревю през уикенда. Тя е построила подиум, дълъг 150 м, на първия етаж на Айфеловата кула. Сега подготвя специална платформа за гостите си с бюфет за коктейла след шоуто. Закуските ще са в италиански стил. Поканени са посланици, министри, бизнесмени, дизайнери, международна преса.

1

Ревюто ще е комбинация от мода, архитектура и изкуство. Ще бъдат показани 120 дамски тоалета висша мода и конфекция за идната пролет и лято. Те са на дизайнери от Европа, Азия и Америка и представляват съчетания на местни традиции с модерни технологии в производството на облекла. Джесика Мин Ан е изключително любопитна фигура в света на модата. тя е дъщеря на композитор и бивш министър на образованието на Виетнам. Завършила е бизнес училище в Бирмингам и там създава своята агенция за модели. Брат  е художник и дизайнер и активно се включва в нейните инициативи.

От категорията